Navigation: Home > Minősépolitika
Akkreditált kalibrálólaboratórium
A BetaMAX Kereskedelmi- és Szolgáltató Kft. örömmel értesíti kedves ügyfeleit, hogy a Nemzeti Akkreditációs Testület cégünk kalibrálólaboratóriumát az MSZ EN ISO/IEC 17025:2005 szabványra akkreditálta.
A BetaMAX minőségpolitikája
A BetaMAX Kereskedelmi- és Szolgáltató Kft. a BETA szerszámok kizárólagos magyarországi importőre és forgalmazója. A cég vezetősége kinyilvánítja elkötelezettségét a minőség iránt, a minőségpolitika megvalósítására, a megrendelők elégedettségének biztosítására, a cég eredményes működtetésére.

A BETA Márkanevet 1939 óta ismeri a világ. A szerszámigények folyamatos változása, illetve a járműipar robbanásszerű fejlődése állandó mennyiségi és minőségi fejlesztést követelt, melynek eredménye a mára kifejlesztett közel 24 termékcsalád 9000 terméke. A Beta legfőbb célja az optimális minőség.

A BETA minőség fogalommá vált az országban, ezért minőségpolitikánk alapja a magas színvonalú vevőkezelés, mely a következőkben nyilvánul meg:
* Termékeink tulajdonságait megrendelőink elvárásaihoz igazítjuk.

* Mindig megújuló ötleteinkkel segítjük a gyár munkáját, hogy a magyar szerszámpiacon mindenkor meg tudjuk állni a helyünket.

* Jelentős erőforrásokat fordítunk infrastruktúránk, kiszolgáló technológiánk fejlesztésére, így mindenkor megfelelünk a jelenkor követelményeinek.

* A megrendelők igényeit maradéktalanul teljesítjük.

* A megrendelők megelégedettségének biztosítását tartjuk szem előtt a szerződésben rögzített igényeken túl is.

* A minőségirányítási rendszert folyamatosan fejlesztjük.

* A megfelelő munkakörnyezetet igyekszünk biztosítani.

* A megrendelőkkel partneri viszony kialakítása legfőbb célkitűzéseink közé tartozik.

* Minden munkatársat motiválunk a célok teljesítésére és a jó együttműködés kialakítására.

* A hibák okait azonnal feltárjuk és intézkedünk az okok megszüntetésére, valamint megelőzésére.

* Rendszeres minőségirányítási és szakmai oktatásokkal a szükséges ismeretek megszerzésére, illetve fejlesztésére törekszünk.